Geld verdienen met internet, verschillende manieren

Bij Bespaarportaal.nl kun je op diverse manieren geld verdienen. In dit artikel leggen we je uitgebreid welke verdienmogelijkheden er zijn op Bespaarportaal.nl

 

E-mails/nieuwsbrieven lezen :

Wanneer je lid bent bij Bespaarportaal.nl kun je er voor kiezen om dagelijks e-mails in je inbox te ontvangen. Elke e-mail bevat een linkje waar je  voor betaald krijgt als je er op klikt. In deze nieuwsbrieven staan leuke aanbiedingen van zeer diverse adverteerders. Ga je in op een van deze acties dan krijg je vaak nog een extra vergoeding, de zogehete cashback. Verder in dit artikel lees je hier meer over.

 

Cashback bij online aankopen :

Momenteel zijn er meer dan 1000 webshops bij ons aangesloten waarbij wij een extra korting mogen geven als jij daar een aankoopt doet. Deze extra korting de zogehete cashback ontvang je terug in je Bespaarportaal account nadat de verkoop is goed gekeurd door de adverteerder.

 

Inschrijven bij nieuwsbrieven :

We hebben veel adverteerders die jouw graag hun nieuwsbrief versturen. Wanneer jij je hiervoor inschrijft krijg je een leuke vergoeding in je account en je blijft meteen op de hoogte van leuke aanbiedingen van de desbetreffende adverteerder.

 

Meedoen aan prijsvragen en vragenlijsten :

Geef jij graag je mening?  We hebben regelmatig vragenlijsten die je kan invullen tegen een vergoeding. Veel bedrijven willen hun producten en of bedrijf  graag laten beoordelen om zo hun product of dienstverlening te verbeteren. Help jij ze door deze vragenlijst in te vullen dan krijg jij een vergoeding in je account gestort.

 

Afsluiten/oversluiten van verzekeringen, energie en telecomcontracten :

Sluit jij een verzekering af, wil jij overstappen van energibedrijf of wil jij een nieuwe gsm abonnement afsluiten? Die dit dan via Bespaarportaal en ontvang hoge vergoedingen in je account. Zo kun je in de zorgperiode soms wel 30 euro in je account ontvangen wanneer je een zorgverzekering oversluit. Daarnaast kun je via de vergelijkers op onze website ook makkelijk bekijken of je kan besparen op deze contracten. Zo bespaar je geld op je maandlasten en verdien je ook nog eens geld in je Bespaarportaal account!

 

Social Media :

Social Media is hot en bedrijven weten dit ook. Graag zien ze dat jij hun facebookpagina liked, tweets stuurt over hun bedrijf of berichten deelt op Linkedin. Wij hebben een tool gemaakt waarin bedrijven en leden elkaar vinden. Zo krijg jij geld in je account als jij een facebookpagina liked van een van onze adverteerders, je opgestelde berichten verstuurd via Twitter of Linkedin.

 

Gratis Acties :

Iedereen kent ze wel, de gratis proefmonsters. Veel bedrijven willen hun bedrijven laten testen en geven daarom gratis producten weg. Soms mogen wij jouw ook nog eens een vergoeding geven wanneer jij een proefmonster mag ontvangen.

 

Opties waar we mee bezig zijn :

Momenteel zijn verschillende verdienopties nog in ontwikkeling. Maar in de toekomst willen we ook kunnen aanbieden dat u geld kunt verdienen met bijvoorbeeld het schrijven van teksten, het delen van foto's of het maken van designs voor websites.